Oliv’ vlažilna krema za obraz

Če me redno spremljaš, potem veš, da mi je kar nekaj Oliv’ izdelkov pri srcu. Zagotovo moj najljubši in največkrat kupljen je Oliv’ vlažilni tonik. Kljub kar visoki ceni za tonik (18 €) se mu ne morem upreti in je to izdelek, s katerim se rada pocarkljam in to kar dvakrat na dan. Vesela sem, ko naletim na tako dober izdelek in ga kupim vsakič, ko mi ga zmanjka. Seveda sem vmes preizkusila tudi kaj novega, a se vedno vrnem k Oliv’ toniku.

Že kar nekaj časa pa uporabljam tudi kremo iz iste vlažilne linije. Včasih zjutraj in zvečer, včasih le zvečer. Odvisno kaj moja koža tisti trenutek potrebuje in kaj si moje srce poželi. Vsi Oliv’ izdelki so naravni in izvirajo iz Provanse.

Oliv’ vlažilna krema za obraz

~ Ima tipičen Oliv’ vonj, ki je nevsiljiv in hkrati komaj zaznaven.

~ Koža je navlažena in na otip mehkejša.

~ Tekstura je ravno prav lahka za vmesna obdobja (jesen in pomlad), ko so težke kreme prebogate in tiste super lahkotne premalo. Za suho kožo bi znala biti primerna skozi vse leto.

~ Hitro se vpije in se ne svaljka. Primerna kot samostojna krema ali po nanosu suruma.

~ Primerna kot podlaga ličilom, ni mastna in ličila so lepo mazljiva.

~ Vsebuje ekstrakt listov oljk, aloe vero, jojobino olje, karitejevo maslo, zeleni čaj, makadamijo … 99 %  sestavin je naravnega izvora.

~ Embalaža na pumpico omogoča manjša doziranja, ker je super, ker kreme za enkraten nanos potrebuješ zelo malo.

~ Na voljo v spletni trgovini izberizeleno.si po ceni 34 € (50 ml).

To je le nekaj razlogov, zakaj mi je Oliv’ vlažilna krema za obraz všeč. Izdelka, za katera ti obljubim, da ti bosta všeč, sta tonik in maska (naredi noro mehko kožo).

Če te zanimajo objave o drugih Oliv’ izdelkih, jih najdeš tu: klik, klik.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.