Olivella krema za okoli oči

Obožujem kreme za predel okoli oči. Poleg serumov, so moj najljubši negovalni izdelek. Vendar pri tovrstnih kremicah rezultati ne pridejo čez noč. Čeprav so že po prvi uporabi občutki po nanosu lahko super, realne ocene in učinkov ne morem zapisati. Olivellino kremo za okoli oči uporabljam vsaj pol leta in končno lahko poročam o njenih učinkih in rezultatih.

Olivella krema za okoli oči z olivnim oljem, izvlečki kamilice in hialuronsko kislino

Krema je zapakirana v stekleno posodico (30 ml) in ob vsakodnevni uporabi (zjutraj in zvečer) zadošča za več kot pol leta. Ima precej bogato teksturo in zelo prijeten vonj, ki je sicer komaj zaznaven. Bogata naravna oljčna krema z izvlečki kamilice, slezom in hialuronsko kislino je namenjena zmanjševanju oteklosti okoli oči, zabuhlosti, podočnjakov in gub okoli oči.

Vsebuje olivno olje, izvleček kamilice, izvleček gozdnega slezenovca, olje lupine sladke pomaranče, vitamina E in C in hialuronsko kislino.

Na začetku sem jo uporabljala zgolj zvečer (zjutraj sem uporabljala Vichy Aqualia Thermal – o njej sem pisala tu), nato sem z njeno uporabo nadaljevala 2x dnevno. Rezultatov dolgo časa ni bilo, vsaj tistih najbolj vidnih ne. Vendar sem vztrajala. Po polletni uporabi je najopaznejša razlika predvsem v zabuhlosti, ki je veliko manjša in posledično so podočnjaki manj izraziti. Seveda jih še vedno imam, a so se nekoliko umilili. Pri gubicah glajenja nisem opazila, res pa je, da so moje gubice v prvi fazi in tistih globokih še ni. Nisem pa opazila nastanka novih, kar je tudi super. Krema res dobro navlaži predel okoli oči in se ne vpije takoj. Si vzamem čas in jo počasi vtapkam v kožo.

Edina pomanjkljivost, če temu lahko tako rečem, je embalaža oziroma način doziranja. Veliko ljubši so mi izdelki s pumpico, ampak to ni razlog, da kreme ne bi kupila ponovno.

Če iščeš naravno in vegansko kremo z reciklirno embalažo, ki bo počasi pokazala svojo moč in učinkovitost, je Olivella krema za okoli oči dobra izbira. Zanjo boš odštela 21.99 €. Kupiš jo lahko v spletni trgovini kozmetix.si, kjer ne pozabi uporabiti kode “MAYA”, ki ti prinese 15 % popust.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.