Naravna poletna nega z Mia Höytö izdelki

Preden odhitim na morje, kratka objava o treh Mia Höytö izdelkih, s katerimi sem noro zadovoljna. O dveh izdelkih (VALO in LUMOUS) sem že ogromno napisala, zato bo danes govora predvsem o SIEVI. Vsi trije skupaj tvorijo nežno in naravno poletno nego obraza.

Čistilna krema za obraz ščiti ravnovesje vlage v koži, odstrani ličila in nečistoče ter nevtralizira škodljive učinke prostih radikalov. Vsebuje šipkovo olje (celi in obnavlja kožo), olje brusnic (kožo posvetli), olje semen morske krhlike (bogato z vitaminom C) in olje semen črnega ribeza (pomirja).

Prva asociacija na Sievo je nebeško razvajanje. Tako nežene, dišeče in svilnate čistilne kreme za nego obraza še nisem imela. Vsak dan se izredno veselim nege, ker je tak užitek razvajati kožo s tako izjemnim izdelkom. Občutek imam, da koža čisto drugače sije odkar se je negi obraza pridružila Sieva. Tudi vonj me je prevzel. Nežen, rahlo sladkast in ravno prav intenziven.

Po negi, za piko na i svežemu in sijočemu videzu, uporabim čudovit Lumous serum, ki zagotovi vso potrebno vlago. Valo pa je moja stalnica že več kot pol leta in poskrbi, da ne izgledam tako zelo utrujeno.

Ob priliki pokukaj na kozmetix.si in se sprehodi po njihovi ponudbi.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.