Poletne dogodivščine z Nuna Triv vozičkom

Ko pride do vozička, znamki Nuna 100 % zaupam. Za svoj prvi voziček sem izbrala Nuna Demi Grow, ki nam odlično služi kot terenski (in tudi mestni) voziček. Zanj noben teren ni bil ovira, izvrstno gre po makadamu ali gozdni poti. Vožnja po gladkih terenih pa je prava pravljica. Več o njem si lahko prebereš v tej objavi.

Ker pa sem z njim prezadovoljna, sem bila glede marele zelo skeptična. Nekako se nisem mogla odločit, če jo res potrebujem. Pa vendar me je grizlo predvsem to, da v prtljažniku zasede pol manj prostora kot Demi Grow. Kar je pri mojem majhnem prtljažniku ogromnega pomena. Na srečo so pri Malih zakladih vedno pripravljeni svetovati in izdelek predstaviti do potankosti. Tako sem dobila vse potrebne informacije in izvedela za vse prednosti, ki jih ponuja voziček marela. Na vse naše pomladno-poletne dogodivščine smo se odpravili z Nuna Triv vozičkom in danes ti ga bom malo podrobneje predstavila. Morda si tudi sama v dilemi, če je investicija v marelo dobra.

Poletne dogodivščine z Nuna Triv vozičkom

Nuna Triv sodi med marele, a v svoji kategoriji zelo izstopa. Gre za nek hibrid med marelo in klasičnim vozičkom. Triv ima malenkost večja kolesa, prav tako tudi košaro. Je izredno lahek in lepo vodljiv. Enostaven za zlaganje z eno roko in v avtu zasede malo prostora (kar je pri meni zlata vredno).

Vožnja po različnih terenih

Prihajam iz Kranjske Gore in sem kar nekaj kilometrov nabrala po okoliških poteh, ki so lepo urejene in brez težav prevozne z vozičkom. Večji izziv mi je predstavljala vožnja po makadamskih poteh. Ugotovila sem, da zbit/kompakten/trd pesek ni ovira in se voziček po njem lepo pelje, kolesa se lepo vrtijo in vožnja poteka brez težav. Del poti okoli jezera Jasne je tako povsem primerna za Triv. Težava nastane le tam, kjer je pesek nov/mehak/ni zbit. Kolesa tam zakoplejo in težko speljejo čez. Na to oviro smo naleteli tudi na plaži. Je pa tak pesek težaven za vse vozičke, posebno marele z manjšimi kolesi.

Lastnosti, ki so me navdušile
 • Nuna Triv voziček je meni poseben zaradi:
  • večjih koles od klasične marele,
  • majhne, a še vedno zelo prostorne košare (vanjo smo spravili vso robo za na plažo),
  • vložek za hladnejše dni,
  • podaljšana streha z zračniki (nekaj najboljšega, da je otroček skrit pred soncem ali vetrom),
  • ležeči položaj (izredno lepo se poleže in otroček mirno spi),
  • enostavno zlaganje (v eni roki brez težav držiš otroka, z drugo pa zložiš voziček),
  • lahkotnosti in vodljivosti,
  • položaja otroka (lahko je obrnjen k tebi ali gleda v smer vožnje).

Kljub temu, da Demi Grow vozička še nisem pospravila, je trenutno v uporabi le Triv. Enostavno ga hitreje zložim in postavim v avto, ter ga nato pripravim na vožnjo. Julija v njem izdedno uživa, meni pa je njegova uporaba preprosta.

Več utrinkov z Nuna Triv vozičkom si lahko pogledaš na mojem IG profilu.

Če si v nakupu marele ali klasičnega vozička, ti toplo priporočam znamko Nuna. Je izredno kvalitetna in tudi sam dizajn je prelep. Na voljo je več različnih barv, material je kvaliteten in trpežen, umazanije pa na njem prakrično ni opaziti.

Trenutno pa imaš v trgovini Mali zakladi na vozičke 3v1 in 4v1 15 % popust (velja do 15. 7. 2020).

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.