Pomlad 2019: Catrice, Essence novosti

Ko se prebuja nov letni čas, se prebudijo tudi kozmetične hiše, ki nas razveseljujejo z novimi lepotnimi trendi. Izdelki, ki jih znamke pošljejo na trg so vedno prava paša za oči. Pa so vsi vredni tvojega denarja?

Tokrat ti predstavljam šest novosti znamk Essence in Catrice. Nekateri sodijo v rubriko #nimivšeč, nekateri pa so se znašli na strani #všečmije izdelkov.

#všečmije

Essence You better work! izdelki so sicer namenjeni uporabi tudi v času telovadbe in naj bi bili odporni na potenje, pa vendar jih sama v teh pogojih nisem testirala, ker mi med telovadbo makeup predstavlja prej oviro kot kaj drugega.

You better work! primer za senčila se mi dopade. Senčila se po njegovi uporabi lepo zabrisujejo in so obstojna skozi cel dan. Obarvana krema v odtenku 01 na začetku deluje zelo temna. Ob nanosu in zabrisovanju z gobico, se lepo zlije z barvo mojega obraza. Prekrivnost je minimalna, sama jo uporabljam, ko na hitro kam skočim in si želim samo malo osvežiti obraz in mi prekrivanje nepravilnosti ni bistvenega pomena. Kljub temu, da je Catrice Power Plumping Gel šminka v odtenku My lips! My rules! komaj opazna in deluje bolj kot obarvan balzam, mi je njena prijetna tekstura zelo všeč. Na ustnicah je lahka in prijetna za nosit. Vsekakor moram pogledati še za kakšen nude odtenek.

#nimivšeč

Žal so me tokrat trije izdelki povsem razočarali. Od Catrice Glam & Doll Boost Lash Growth Volume maskare sem veliko pričakovala. Žal neke bistvene razlike v volumnu nisem opazila. Velikost krtačke mi je za zgornje trepalnice premajhna, je pa zato uporabna na spodnjih trepalnicah. Future Female paletka senčil je s svojim barvnim izborom in velikostjo delovala uporabna in praktična predvsem za potovanja. Pa vendar je pigmentacija slaba, senčila se močno prašijo in niso obstojna. Tudi sama embalaža ni preveč kvalitetna. Če si ljubiteljica osvetljevalcev, ne boš nič zamudila, če Essence #insta tekoči osvetljevalec preskočiš, ker je pigmentacija zelo slaba.

Si katero izmed pomladnih novosti preizkusila tudi sama?

Pozdravček,Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.