Pomladna lista želja

Čeprav sumim, da nas bo letos še doletela pošiljka snega, sem z glavo že pri pomladi. Kljub temu, da bo moj fokus povsem drugje, mi trenutno čas dopušča, da se navdušujem nad pomladnimi trendi in lahkotnejšo nego.

Prevladujejo naravni izdelki, ker je zadnje čase moja nega v 80 % sestavljena iz naravne kozmetike. Kljub temu, da nisem strogo usmerjena v to vrsto kozmetike, enostavno rada posežem po njej, ker je za moj okus dovolj učinkovita, vonji so nežnejši in sestavine preproste.

Pomladna lista želja

Nega obraza

Nuxe Crème Prodigieuse Boost linija me zelo mika. Predvsem obnavljajoči nočni balzam, energijski koncentrat za pripravo kože na nadaljnjo nego ter multikorekcijska krema.

100 % pure maske za obraz ~ trenutno bi mi najbolj ustrezali maska za globinsko vlaženje in maska za vse.

Dr. Organic micelarni vodici z manuka medom ali aloe vero. Ker micelarne vodice uporabljam kot prvi korak pri čiščenju kože, sta ti dve visoko na listi želja.

BIO2YOU mi je še nepoznana znamka, ki jo je pred časom predstavila Monika. Po pregledu njihove ponudbe so mi v oči padli tile izdelki: anti aging serum, maska za obraz s hialuronsko kislino in tonik za obraz.

Spisek ni kratek, kaj vse pa bo dejansko pristalo v moji kopalnici pa seveda poročam tu in na svojem instagram in facebook profilu.

Imaš tudi ti svojo listo želja? Bi mi rada priporočila kak izdelek? Vesela bom tvojega predloga.

Pozdavček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.