Praznična košarica #3: modni dodatki

Zadnja praznična košarica je unikatno obarvana. Le katera ženska si ne želi lepega in unikatnega darila izpod slovenskih rok? Tako Urša kot Tadeja sta mojstrici na svojen področju. Ena izdeluje krasen nakit, ki ga sama obožujem in imam kar nekaj njenih kosov. Druga me vedno znova preseneti s svojimi modeli torbic. 

Praznična košarica #3: modni dodatki

Ixchell Tadeja’s art nakit sem spoznala preko njenega instagram profila. Takoj so mi v oči padle ogrlice, ki so bile nekaj posbnega. Obeski z različnimi kamnčki in v nešteto barvnih kombinacijah za vsako priložnost. Poleg tega lahko v kompletu dobiš tudi uhančke ali zapestnico. Ali pa izdelke kupiš posamezno. Njena zadnja kreacija so viseči uhsnčki, ki ne bodo ostali neopaženi. Če pa imaš rada obroče za lase, je ona pravi naslov. Nakit lahko naročiš tu.

MY MOLLY bags so zelo lepe in elgantne torbice. V moji zbirki so že tri in prepričana sem, da se jim bo pridružila še kakšna. Trenutno pa se navdušujem nad drobižnicami, ki so rešitev, ko si želimo elegantno mini denarnico, ki ne zasede veliko prostora. Na voljo v črni, modri, beli in zlatobronz barvi. Prikupno in nadvse uporabno darilo. Poleg tega lahko do 24. 12. izkoristiš posebno akcijo. Ob nakupu treh drobižnic prejmeš darilo. Klikni tu in naroči še danes.

S to objavo se je tudi zaključila serija prazničnih košaric. Uživaj v prihajajočih dneh.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.