Predpoletne Catrice in Essence novosti

Danes s tabo delim nekaj Catrice in Essence novosti. Kateri izdelki bodo na voljo in kaj se je znašlo na wish listi?

Predpoletne Catrice in Essence novosti

Catrice FASHION ICONails

Tokrat laki prihajajo v mini različici (5 ml), kar je meni osebno zelo všeč. Do danes mi še ni uspelo sprazniti ene stekleničke.

Devet odtenkov, ki zajemajo roza, vijolično, zlato, črno in mint, bodo zanimali vse lakoholičarke. Laki naj bi bili dolgoobstojni tudi brez nadlaka in imeli naj bi “gel sijaj” zaključek. Sliši se obetavno. Cena posameznega laka bo okoli 2.30 €.

Odtenki, ki so pritegnili mojo pozornost: Strike A Rose (roza), Lust Have (mešanica vijolčne, roza in zlate), The New Black (globoko modra z dodatkom črne) in Teal Appeal (pastelno mint). Laki bodo na voljo od 13. 6. dalje.

Essence CREATE & TRANSFORM ~MY WONDER PALLETE~

1. Paletka za oči vsebuje 17 različnih odtenkov senčil z različnimi efekti. Vsebuje zemeljske, pastelne in malo bolj živahne odtenke. V paletki sta tudi dva odtenka namenjena oblikovanju obrvi in trije prizmaitični odtenki senčil za veke. Priložena sta tudi čopič in aplikator. Predvidena cena paletke je 9.49 €.

2. Paletka za obraz z bronzerji, rdečili in osvetljevalci. Pester barvni nabor rdečil in bronzerjev, za vsako nekaj. Prepričana sem, da je paletka uporabna tudi za veke. Cena: 9.49 €.

3. Paletka za ustnice prav tako vsebuje 17 odtenkov. Paletka zajema praktično vse odtenke šmink. Nude, roza, rdeča, vijolična in modra barva ustnic ti bo lahko polepšala marsikateri dan. Poleg tega v paletki najdeš balzam za ustnice, tri prizmatične odtenke in prostor za mešanje odtenkov. Tudi tej paletki je dodan čopič za nanos. Predvidena cena je 9.49 €.

Iz omejene kolekcije me najbolj mikata paletka za oči in obraz. Paletke bodo na voljo konec junija.

Je kateri Catrice in Essence izdelek pritegnil tvojo pozornost in si boš z njim popestrila poletje?

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.