Pregled leta 2018: lepotni favoriti

Vsako leto je toliko lepotnih novosti in trendov, da jih je včasih težko spremljati. Sledim pa tako ali tako le tistim, ki odražajo mene in se v njih dobro počutim. Poleg tega je toliko izbire, da včasih preprosto ni časa, da bi vse preizkusila. Po drugi strani pa so tu izdelki, ki niso novi in bi jih bilo škoda prezreti.

Pregled leta 2018: lepotni favoriti

Estée Lauder double wear tekoča podlaga (ivory nude) je izdelek, ki je na trgu že nekaj časa in ni letošnja novost. Kljub temu sem se z njo prvič srečala šele v tem letu in je zelo kmalu postala moja najljubša high end tekoča podlaga. Odlična prekrivnost, mat zaključek in dolga obstojnost so njeni aduti. Če si v podlago pripravljena vložiti kak evro več, ti jo toplo priporočam.

Catrice Liquid Camouflage korektor je en boljših nizkocenovnih korektorjev. Zelo blizu mu je Essence Camouflage+ healthy glow korektorki je meni super za prekrivanje podočnjakov. Pri dražjih znamkah je moj favorit Chanel.

Urejene obrvi so obvezne. Kljub japonsko vrisanim obrvem, za tisti končni izgled posežem po svinčniku. Dva, ki sta me navdušila sta Collistarjev professional svinčnik v odtenku moka in Chanelov v odtenku blonde clair.

Med maskarami me je prepričala Max Factorjeva Volume infusion, ki me je kupila z obliko in velikostjo ščetke, lepo ločenimi trepalnicami in ravno pravšnjo mokroto.

Pri šminkah nekih presenečenj ni. Najbolj vsestranska je YSL kremna šmnka v odtenku Rose Bergamasque. Za bolj drzne dni pa bi izbrala Bell HypoAllergrnic metalik šminko v odtenku Moscow.

Če sem bila včasih noro navdušena nad raznimi rdečili, je zgodba sedaj povsem drugačna. Daleč najpogosteje uporabljen izdelek za lička je Boho Green makeup Terracotta v odtenku Terre d’opale.

Čeprav sem velika ljubiteljica kozmetike in preizkusim veliko izdelkov, so favoriti tisti h katerim se vedno znova rada vrnem in ti jih zato z velikim veseljem priporočam.

Je tudi tebe še posebno navdušil kak izdelek?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.