Priljubljeni izdelki v mesecu juniju

Junij je bil pester. Tako v službi kot tudi na koži.😉 Na srečo so se stvari na obeh področjih umirile in čas je za zaslužen počitek.

Kateri so bili priljubljeni izdelki v mesecu juniju?
Ličila …

Estée Lauder Double Wear tekoča podlaga je zelo pohvaljena s strani youtuberk. Tudi od meni zelo ljube Nikkie Joy. Za vse mastnokožke priporočam ogled njenih videov, ima kar nekaj dobrih nasvetov. Čeprav mi polno prekrivne podlage niso nuja in se raje poslužujem lahkotnejših, je bila ta podlaga v tem mesecu kot naročena. Izbruh mozoljev je zahteval večjo prekrivnost in Estée se je odlično izkazala. Ne le, da mi je res dobro prekrila mozolje, videz je bil mat in to kar precej ur. Edino kar me pri podlagi močno moti je način doziranja. Res neposrečena embalaža pri kateri si težko doziram ravno pravšnjo količino izdelka. Kombinirala sem jo z Bourjois Radiance Reveal korektorjem, ki je prav tako zelo prekriven in odlično deluje pri skrivanju podočnjakov. Vsedanje v gubice je, vendar minimalno.

Boho Green makeup Gypsy paletka senčil s svojim naborom mat in bleščečih odtenkov poskrbi za naraven videz. Najbolj me je navduševala roza senčka, ki se lepo zabrisuje z Boho Green čopičem iz brezovega lesa in sintetičnih ščetin. Senčke se malenkost prašijo, a ne v pretirani količini.

Za sijaj je poskrbel Catrice Caviar Gauche osvetljevalec, ki je žal iz omejene kolekcije. Všeč mi je, ker na obrazu ne deluje agresivno, ampak z zlatim pridihom pričara sijoč videz. Clarins šminka v odtenku  Pink Berry da ustnicam sočnost. Ni najdlje obstojna, vendar ne izsuši ustnic in je dobro pigmntirana. Pa še tako lepo diši. Za volumen trepalnic je poskrbela Avon True Ultra Volume maskara, ki ima večjo krtačko, kar mi ni najbolj po godu, a je končni rezultat tisti, ki me je prepričal. Resnično naredi lep volumen.

Čiščenje …

Ker je bilo kar nekaj težkih izdelkov na koži, je bilo temeljito čiščenje nujno. Clinique cleansing balm sem po petih mesecih uporabe porabila do konca. Ne draži oči, odstrani vse, tudi vodoodporno maskaro. Odličen izdelek katerega nakup vsekakor ponovim.

Modni dodatki …

Zadnji in najbolj ljub mesečni favorit je MY MOLLY torbica. Majhna, elegantna in drugačna. Ravno prav velika, da vanjo pospraviš najnujnejše. Lepo popestri outfit in se dobro poda tako k bolj klasičnemu videzu kot tudi k bolj elegantnemu. Več torbic si lahko ogledaš na My Molly profilih (IG in FB).

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.