Renčelj micelna vodica s sivko

Kozmetika Renčelj je svojo zgodbo začela pisati leta 2011, ko so posadili prve sadike sivke v vasici na Krasu. Družinsko podjetje, ki se trudi ustvariti kvalitetne izdelke in pri tem uporablja rastline, ki uspevajo v njihovi okolici. Sama sem v test prejela micelno vodico z izvlečkom kamilice in visoko vsebnostjo rožne vode prave sivke. Renčelj micelna vodica s sivko kožo očisti, navlaži in hkrati osveži. Sama zelo rada uporabljam tovrstne vodice in kljub temu, da nekateri proizvajalci trdijo, da jih ni potrebno spirati, to sama storim VEDNO. Enako pa priporočam tudi tebi.

Kaj je micelna vodica?

Micelna, ali kot jo pri nas pogosto poimenujejo, micelarna vodica, izhaja iz besede “micel”. Miceli so majhne kroglice čistilnih oljnih molekul, ki kot magnet pritegnejo umazanijo.

Sama jo vedno uporabim kot prvo čiščenje in z njo odstranim večino ličil. Nato jo sperem in nadaljujem z drugim čiščenjem. Vodico nanesem na pralno blazinico za odstranjevanje ličil (dobiš jih tu) in sem zelo previdna na področju okoli oči, ker me ob neprevidnosti zapeče. Brez problema ostrani tekočo podlago, senčila in šminko. Maskara je malo večji zalogaj in mi je ne odstrani v celoti.

Pralne blazinice so mi krasen nadomestek vatk, ki jih uporabljam le za nanos tonika. Že samo z milom gre večina umazanije s krpic, jih pa vedno operem tudi na 90 stopinj in posušim v sušilnem stroju, da so bolj mehke. Pa še vedno izgledajo kot nove.

Zakaj ti bo všeč Renčelj micelna vodica s sivko?

Všeč ti bo, če imaš rada intenziven vonj, ti je ljuba sivka, te ne moti, da boš za odstranjevanje maskare uporabila drug izdelek, rada podpiraš slovenske izdelke in si nasplošno ljubiteljica micelnih vodic in rada uporabljaš doziranje na pumpico.

Micenlo vodico s sivko lahko kupiš na tej povezavi. Med raziskovanjem njihove ponudbe, pa so mi v oči padli naslednji izdelki: lahki vlažilni losjon, tekoče milo s sivko, hidrolat, vlažilna krema za obraz, šampon, osvežilec prostora.

Si morda že preizkusila kak izdelek od znamke Renčelj? Kakšna je tvoja izkušnja?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.