Seznam želja Catrice in Essence cosmetics

V februarju in marcu bo na voljo kar nekaj omejenih izdaj znamk Catrice in essence. Znamki, ki sta znani po ugodnih cenah, pestri ponudbi izdelkov in vedno zanimivi ponudbi. Pripravila sem ti seznam želja ličil, ki bodo na voljo v kratkem.

Essence cosmetics ~ BOYS & GIRLS

V februarju in marcu bo na voljo trend kolekcija po imenu “boys & girls”. V oči so mi padli naslednji izdelki: matirni in fiksirni puder, maska za obraz z intenzivnim vlaženjem za mehko in sijočo kožo, osvežilni in vlažilni primer v stiku za lepši nanos podlage in gladilni piling za ustnice.

Essence cosmetics ~ TREND FACTORY

Na voljo bo od 31. 1. naprej. Ti je všeč holo efekt in rada posežeš po bleščicah za obraz in telo? Potem se ne pozabi ustaviti pri njihovem stojalu. Mene zanimajo ti izdelki: glow like a mermaid osvetljevalec z videzom lusk ter paletka senčil In love with Rose s kovinskimi in mat senčili.

Catrice ~ BLUSH FLUSH

Za vse ljubiteljice rdečil bo od februarja na voljo kolekcija “blush flush”. Rdečila v različnih oblikah in z različnimi finiši. Ker imam zelo rada rdečila, bi imela kar vse. Na voljo bo fluid za sijaj s kapalko, mousse rdečilo v treh odtenkih (odtenek orchid deluje najbolj moj), butter to powder rdečilo, ki se iz maslene formule spremeni v pudrasto teksturo (tole bo treba preveriti, bere se zelo zanimivo), kremno rdečilo v stiku (načeloma se jim izogibam, bi ga pa rada preizkusila, da vidim kako se obnaša na moji koži) in paletka rdečil ombré, ki bo ba voljo v dveh različnih odtenkih.

Catrice ~ GENDERLESS

Tudi tu me mika maska za obraz, ki pa je v gel teksturi in v dveh delih (en za lica, drugi za čelo in nos), Mr. Matt šminka (odtenka Mr. Confident in Mr. Sofisticated), Ms. Sleek olje za ustnice v odtenku neutral za sijoče ustnice in peel gel za obrvi.

Veselim se prihajajočih novosti in brskanja po poličkah.

 

 

 

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.