SkinFairytale ~ pravljica za kožo

O SkinFairytale izdelkih sem na svojem Instagramu in Facebooku že veliko govorila in pisala, na blogu pa (pre)malo. Ker pa imam kar nekaj izdelkov, je prav, da jim namenim svoj prostor tudi tu. Boš videla, Skinfairytale je res pravljica za kožo.

Kaj vse sem preizkusila, kateri izdelek pri nas ne sme manjkati … vse to izveš v nadaljevanju.

SkinFairytale ~ pravljica za kožo

Rashbalm/baby za nego pordele otroške ritke, lajša blage plenične izpuščaje.

S tem izdelkom se je vse skupaj začelo. Kot novopečena mamica sem se na začetku malo lovila in preizkušala različne pleničke, da bi ugotovila, katere so tiste prave. Poleg tega mi je patronažna sestra odsvetovala uporabo kremic za ritko, ker naj ne bi bile potrebne. Kljub temu, se je meni zdelo, da pa krema je obvezna. Rashbalm je ena tistih krem, ki učinkujejo takoj. Ne bi verjela, če ne bi videla na lastne oči. In zato mora biti vedno na zalogi. Po mojem mnenju je to krema, ki bi jo morala imeti vsaka mama v svoji previjalni torbi.

Immuneboost je krema namenjena negi kože v sezoni prehladov, viroz in padcu imunskega sistema.

Obožujem kreme s svežim citrusnim vonjem in ta je ravno taka. Na srečo sem letos manj obkrožena z bacili kot ponavadi, a kljub temu mi ne prizanesejo. Ker imam doma dojenčka pa mi je toliko bolj pomembno, da se izognem raznim prehladom. Krema sicer ne bo preprečila prehlada, je pa krasna kot preventiva. Uporabljam jo vsak večer in si z njo namažem stopala.

EasyBreathe je krema namenjena negi kože v sezoni prehladov in mokrega kašlja.

Sama ga (na srečo) še nisem uporabila, ga je pa uporabljal moj partner. Seveda ni ravno navdušen nad mojimi žavbami, pa vendar, ko je videl, da se je kašelj dejansko hitreje umiril, se je njegovo mnenje o nepotrebnih kremicah hitro spremenilo. Po njegovem diši podobno kot SOS balm in je ok krema.😀

Atopic cream je namenjena vlaženju in negi zelo občutljive in suhe kože.

Vsako zimo imam problem s suho in razpokano kožo, ki peče in srbi. Ker klasične kreme letos nikakor niso bile dovolj, sem se obrnila na Katarino. Kremo si namažem večkrat na dan, po porebi. Na začetku sem jo uporabljala zelo pogosto, sedaj približno 3x na dan oziroma po potrebi. Da se je stanje rok bistveno izboljšalo, se lahko prepričaš sama (glej slike spodaj).

SOS balm je mazilo za nego in lajšanje blagih kožnih sprememb.

Balm ima zelo svež vonj in je precej masten. Ravno zato ga uporabljam zvečer pred spanjem in pred odhodom na zrak, ko rokam privoščim res tisto bogato nego. Ne menjam za nič drugega. Poleg tega pa je ta izdelek uporaben še za mnoge druge tegobe (piki žuželk, mozolji, glivice).

Nega telesa

Šampon za nego občutljivega lasišča nagnjenega k srbečici, dermatitisu in luskavici.

Z zgoraj napisanimi težavami se ne spopadam, zato s tega vidika ne morem poročati o njegovi učinkovitosti. Je šampon, ki se ne bo spenil kot običajni šamponi, bo pa kljub temu temeljito očistil lase in lasišče. Sama ga uporabljam v kombinaciji z Eterikinim balzamom in moji lasje izgledajo krasno.

Oljni gel za tuširanje – hranljivo in vlažilno olje za čiščenje občutkjive kože nagnjene k vnetjem.

Ima izredno prijeten, rahlo sladkast vonj (dodana mu je aroma vanilije). Po uporabi sem imela kožo res, res tako zelo mehko in gladko. Dovolj je bila navlažena, da ni potrebovala dodatne nege.

Gel za prhanje za kožo nagnjeno k srbečici, AD in občutljivi koži otrok.

Ima izredno nežen, komaj zaznaven vonj po kokosu. Ne ustvari zelo bogate pene, je izredno nežen do kože in je ne izsuši. Primeren tudi za dojenčke. Na nogah imam suho kožo in tu je bila razlika med tem in klasičnim gelom najbolj opazna. Kožo imam sedaj precej lepšo in manj izsušeno.

Če si v dilemi olje ali gel, ti sama svetujem olje.

SkinFairytale mi predstavlja pravo pravljico za kožo. Izdelki so me pogosto rešili in vanje verjamem 1000 %. Poleg tega je Katarina vedno pripravljena pomagati. Veliko koristnih nasvetov najdeš tudi na njenem IG profilu, izdelke pa na njeni spletni strani skinfairytale.si.

Pozdravček.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.