Slavni MINÉRAL 89

Minéral 89 sem najprej zasledila na ameriški Vichy strani in deloval mi je obetajoče. Zelo sem se razveselila, ko je izdelek prišel k nam in seveda so ga po lekarnah (v moji okolikici) takoj razgrabile radovedne roke, ki so si želele preizkusiti slavni in odlično oglaševani MINÉRAL 89.

Slavni MINÉRAL 89

Vichy je z odlično reklamno kampanjo in izvirno predstavitvijo MINÉRALA 89 povzročil pravo malo evforijo med uporabnicami Vichy kozmetike. Marsikatera uporabnica ga obožuje. Na drugi strani so uporabnice, ki jim izdelek sploh ne ustreza. V katero skupino sem se uvrstila sama?

MINÉRAL 89 vsebuje 89 % termalne vide Vichy (obogatene s 15 bistvenimi minerali), združene s hialuronsko kislino. Obljubljajo zaščito pred onesnaženim okoljem, stresom in utrujenostjo. Kožo naj bi naredil polnejšo in izboljšal njej tonus.

Gel tekstura je zelo lahkotna in hitro vpojna. Brez težav sprejme nadaljno nego in kreme se ne svaljkajo (uporabljala sem ga oz. ga skupaj z Oliv’ vlažilno kremo in Avène Hydrance Optimale Légère). Uporabljam ga v jutranji rutini in po dveh mesecih uporabe z veseljem potrdim, da je za moj okus izdelek odličen. Koža deluje lepše, bolj napeto in sijoče. Por mi ne maši, kar je dodaten plus. Videz kože ni tako utrujen in vsa vlaga, ki jo ponese v kožo na obraz deluje osvežujoče. Na koži ne pusti lepljivega občutka. MINÉRAL 89 je postal moj dnevni must have. Za celoten obraz je dovolj en potisk na pumpico.

Embalaža je minimalistična, doziranje na pumpico moje najljubše. 20 € za 50 ml stekleničko ni malo, a glede na to, da izdelek zadošča za nekaj mesecev, sprejemljivo.

Kakšno je tvoje mnenje o MINÉRALU 89? Te je izdelek prepričal ali si ga preskočila?

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.