Vichy Dermablend my make-up prescription box

Pri Vichyju nam to jesen ponujajo čisto posebno škatlico ~ Vichy Dermablend my make-up prescription box. Kaj vse vsebuje, koliko različnih škatlic je na voljo, je vsebina primerna za vse tipe kož?

Vichy Dermablend my make-up prescription box

Na voljo sta dva različna boxa.

Prvi box je namenjen mastni in aknasti koži. Vsbuje Dermablend 3D correction tekočo podlago, čopič za nanos podlage in dva izdelka za nego kože iz linije Normadem ~  gel za globinsko čiščenje, ki je primeren tudi za občutljivo kožo  in kremo proti nepravilnostim, ki ima lahko in nemastno teksturo. Izdelka vsebujeta salicilno kislino, ki deluje na akne in mozolje. Oba izdelka sem tudi sama že uporabljala in sm bila z njima zelo zadovoljna. Objavo najdeš tu.

Drugi box vsebuje izdelke za vlaženje kože. Vsebuje Dermablend fluid podlago, čopič, Mineral 89 in Pureté thermale odstranjevalec ličil 3 v 1. Moje navdušenje nad Mineralom 89 najverjetneje že poznaš (zakaj mi je všeč izveš tukaj), odstranjevalec ličil trenutno testiram in o njem kaj več kdaj drugič.

Ker pa želim, da bi tudi ti imela možnost preizkušanja boxa, bom dva boxa s testerji podarila na svojem IG profilu. Poleg tega se lahko preko te povezave poteguješ za svoj box. Vsa navodila boš našla tam.

Pozdravček,

 

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.